Werken met de Mannen van Staal. Kwaliteit wint.

Met ruim 30 jaar ervaring in staal hebben de Mannen van Staal een rotsvaste plek verworven in de Noord Nederlandse metaalbranche. Orde, netheid en structuur zit in ons DNA en staal in ons bloed. We denken in staal, daar is ons hele proces op afgestemd.

Samen met ons een project starten?
Intake- advies gesprek Intake- advies gesprek

Intake- advies gesprek

Een goed gesprek over uw wensen

Voor we aan de slag gaan, gaan we eerst graag het gesprek aan."Hoe kan ik dat slim en goed maken?" Het is de vraag die bij vele klanten speelt. Meedenken en oplossingsgericht werken is een van de sterke punten van Mannen van Staal. Verwacht dan ook een goed en gedegen advies.We denken in staal en u kunt putten uit onze jarenlange ervaring en toegepaste kennis. Uiteindelijk willen we maar een ding, het beste resultaat voor uw project in staal.

Offerte

Uitgangspunten

Na het gesprek gaan wij voor u aan de slag en maken een vrijblijvende offerte welke uitgebreid omschreven wordt. Onze offertes zijn gebaseerd op data die we door onze jarenlange ervaring hebben opgebouwd, waardoor u als klant vooraf weet waar u aan toe bent.

Offerte Offerte
Opdrachtomschrijving Opdrachtomschrijving

Opdrachtomschrijving

Duidelijke afspraken

Als we elkaar goed hebben begrepen, voeren we het werk graag voor u uit.We houden nou eenmaal van duidelijke afspraken. Het is en blijft maatwerk, ook als we in serie gaan werken. In de opdrachtbevestiging zullen we zaken als kosten en levertijden beschrijven zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Technische tekeningen

Uitwerken van het ontwerp

Een cruciale schakel tussen het ontwerp en productie zijn de technische tekeningen. Mannen van Staal staan voor kwaliteit. De uitgewerkte tekeningen zijn de basis voor digitale bestanden welke één op één naar de bewerkingsmachines kunnen worden gestuurd.

Technische tekeningen Technische tekeningen
Akkoord Akkoord

Akkoord

Een man een man, een woord een woord

We kunnen er een heel verhaal van maken, maar zolang we nog geen akkoord hebben, kunnen we niet produceren. Logisch toch? Na akkoord kunnen we details uitwerken, materiaal inkopen en uw opdracht inplannen. Zo zorgen we ervoor dat iedere klus volgens planning verloopt.

Constructie en productie

Nu begint het échte werk

Tijd om de handen uit de mouwen te steken, op een manier die past bij de Mannen van Staal. Het productieproces is strak georganiseerd, efficiënt en effectief. Ons gecertificeerd personeel weet wat hen staat te doen en werkt oplossingsgericht. Onze moderne productiemiddelen dragen bij aan een hoge standaard.

Constructie en productie Constructie en productie
Transport Transport

Transport

Wordt voor u geregeld

We willen graag dat uw product goed wordt afgeleverd, daarom werken we met vaste transportbedrijven. Bedrijven die net als de Mannen van Staal gaan voor kwaliteit.

Montage ter plekke

Het hele project turn-key opgeleverd

Mocht het nodig zijn, dan verzorgen we ook de montage. Onze ervaren monteurs zijn van alle markten thuis en dragen zorg voor een correcte oplevering van het project.

Montage ter plekke Montage ter plekke
Revisie en onderhoud Revisie en onderhoud

Revisie en onderhoud

Nieuw is niet altijd de beste oplossing

Naast nieuwe projecten zijn de Mannen van Staal ook bekwaam in het reviseren of onderhouden van uw bestaande productiemiddelen of machines. Vaak is een degelijke revisie lonend en het begin van een tweede leven en daarmee een duurzame oplossing.

Samen met ons een project starten?