VACATURE
METAALBEWERKER

Mannen van Staal is een nuchter familiebedrijf, wat investeert in de toekomst. Voor de uitbreiding van de metaalafdeling is Mannen van Staal op zoek naar een gedreven, energieke en zelf sturende:

ALLROUND METAALBEWERKER

Functieomschrijving
Heb jij ervaring in de metaal en ben je bekend met zagen, boren, ponsen, buigen en lassen? Dan is Mannen van Staal op zoek naar jou.

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband, waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor:

-Het bewerken en lassen van alle voorkomende constructies in staal en optioneel RVS of aluminium.
-Het bedienen van verschillende metaalbewerkingsmachines.
-Uitvoering van controlemetingen en het zorgen voor een goede afwerking.

Functie-eisen
-MBO opleidingsniveau richting de metaaltechniek.
-Een goede beheersing van MIG/MAG en eventueel TIG lassen.
-Kennis van het werken met staal.
-Je kunt tekening lezen en werkt nauwkeurig.
 

Bedrijfsprofiel
Mannen van Staal is opgericht in 1985. Toen nog onder de naam Theunis Bakker Metaalbewerking, later onder Bakker Metaalbewerking en sinds 2010 onder de naam Mannen van Staal. Mannen van Staal heeft zich gespecialiseerd in Art, Bending, Construction en Design. Een duidelijk beeld van de activiteiten en het team is te vinden op: http://www.mannenvanstaal.nl/ 

Wat bieden wij jou?
-Uitzicht op een fulltime baan bij een nuchter en groeiend familiair bedrijf;
-Een uitdagende functie met voldoende ruimte voor ontwikkeling;
-Passende arbeidsvoorwaarden conform cao.

Sollicitatieprocedure:
Kandidaten kunnen hun motivatie en CV mailen naar info@mannenvanstaal.nl. Voor vragen over de functie en/of de procedure kunt u contact opnemen met Lize Bakker op telefoonnummer 058-7676400.


Acquisitie:
Mannen van Staal aanvaard geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s van een kandidaat door bureaus aan Mannen van Staal zonder zoekopdracht wordt gezien als eigendom van Mannen van Staal. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Mannen van Staal als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Het reproduceren van deze vacature, in welke vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature-tags:
Mannen van Staal Allround Metaalbewerker, Lasser, Plaatwerker, Bankwerker, Constructiebankwerker